Андреева Английский для работников ресторана

Код товару: 100017856
60 грн
Товар закінчився
Виробник:
Высшая школа
Кількість сторінок
376
Обкладинка
М'яка
Розмір
145х215
ISBN
200-0053383011
Автор
Андреева О.
Мова
Англійська
    Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Justin
  • Кур'єром по Києву
    Зручна оплата замовлень
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • VISA/MasterCard/Privat24
  • WebMoney
Посібник "Англійська мова для працівників ресторанів" Андрєєвої О. В. призначається учням технічних училищ, які готують офіціантів. Мета посібника - допомогти учневі ефективно і в найкоротші терміни освоїти прийоми активного володіння усною мовою. Навчальний посібник призначений як для учнів, які вперше почали вивчати англійську мову, так і для учнів, що вже мають мовну підготовку. В останньому випадку вступний курс рекомендується як корективний і може бути пройдений в більш стислі терміни. Навчальний посібник "Англійська мова для працівників ресторанів" Андрєєвої О. В. розрахований орієнтовно на 350 годин роботи в аудиторії і приблизно таку ж кількість навчальних годин самостійної роботи. Опрацювавши дану книгу, учні повинні набути навичок англійської вимови і опанувати усне мовлення англійською мовою в межах пройденої лексики і граматики. При роботі над посібником "Англійська мова для працівників ресторанів" автор керувалася принципом максимальної застосовності матеріалу на практиці, в спілкуванні з клієнтом. Посібник містить широко вживану, базисну і ділову лексику. Тематика текстів і діалогів посібника - побутова та ділова - охоплює питання сфери обслуговування. Граматичний матеріал вивчається в тій послідовності, яка дає можливість учням якомога раніше розпочати вести бесіду англійською мовою. Тексти і вправи забезпечують достатню повторюваність лексики і граматики.
Поки що немає коментарів
Написати свій відгук
Ім'я *
Email
Залиште коментар*

Наші знижки та спеціальні ціни

Перевірте пропозиції по акції. Економити приємно!

Подивитись все

Якщо Вам потрібна допомога у виборі, телефонуйте: (044) 599-05-22