Сторінки барвисто ілюстрованого видання повідають про широку історичну хроніку, таємничий символізм і цікаві традиції, що оточують їжу, яка з'являється на людських тарілках протягом тисячоліть. Любителі знань захопляться розповідями про майже 200 найрізноманітніших продуктів, що вживаються на Землі, і їх вплив на народні культури. Йтиметься про необхідні зернові і фрукти, корисне м'ясо та спеції, свіжі овочі і трави, цінну рибу і горіхи.
Колоритний паперовий примірник містить цікаву інформацію про початок добування і поточне виробництво численних харчових ресурсів. Вивчаючи яскраві зображення, можна дізнатися, хто вважається головним світовим постачальником зеленого салату, навіщо давньогрецькі олімпійці вводили в свій раціон часник, чому цей овоч їли невільники, що зводили єгипетські піраміди. Кулінарний посібник розширить кругозір читачів і поглибить знання англійської мови.
Перевірте пропозиції по акції. Економити приємно!
Подивитись все