Топ 10 подарункових видань книг англійською мовою

Протягом століть пізнавальні книги вважаються ідеальним варіантом подарунку для грамотної людини. Англомовні тематичні видання сподобаються людям, які починають вивчати мову Туманного Альбіону. Досліджуючи тексти чудово ілюстрованих першоджерел, любителі знань отримають масу корисної інформації, що занурює їх в різноманітні сфери життя.

У магазині «Бава» представлені захоплюючі путівники та кулінарні книги, розвивальні візуальні словники і колоритні посібники з дієти, пізнавальні довідники про поведінку тварин і збірники найбільших архітектурних споруд. На яскравих сторінках іноземної літератури згадуються цікаві епізоди минулих епох і сучасності. Насолоджуючись високоякісною поліграфією, читачі дізнаються, чому давньогрецькі олімпійські чемпіони їли часник для підвищених показників результатів, як змінилася земна цивілізація після ряду відкриттів геніальних вчених, завдяки чому організм перебуває в ідеально здоровій формі.

Клієнти, що бажають приготувати близьким презент, який запам'ятовується, можуть підібрати серед десяти англомовних книг варіанти найбільш придатної тематики. Колоритні видання стануть безцінними посібниками для ефективного тренування іноземної мови, барвисті ж фотографії та корисна інформація розвинуть кругозір любителів захоплюючого читання. Ціна цікавої літератури порадує вимогливих покупців в Україні.

The Story of Food

Сторінки барвисто ілюстрованого видання повідають про широку історичну хроніку, таємничий символізм і цікаві традиції, що оточують їжу, яка з'являється на людських тарілках протягом тисячоліть. Любителі знань захопляться розповідями про майже 200 найрізноманітніших продуктів, що вживаються на Землі, і їх вплив на народні культури. Йтиметься про необхідні зернові і фрукти, корисне м'ясо та спеції, свіжі овочі і трави, цінну рибу і горіхи.

Колоритний паперовий примірник містить цікаву інформацію про початок добування і поточне виробництво численних харчових ресурсів. Вивчаючи яскраві зображення, можна дізнатися, хто вважається головним світовим постачальником зеленого салату, навіщо давньогрецькі олімпійці вводили в свій раціон часник, чому цей овоч їли невільники, що зводили єгипетські піраміди. Кулінарний посібник розширить кругозір читачів і поглибить знання англійської мови.

Where To Go When

Яскравий путівник допоможе людям, які бажають залишити в пам'яті незабутню за враженнями відпустку, знайти оптимальний напрямок в будь-який сезон. Кожному місяцю приділений розділ, який розповідає про ідеальний варіант для відпочинку на даний час. Ілюстрований паперовий гід покаже, де краще проводити червневу поїздку молодятам, відзначати вересневу річницю весілля або святкувати березневий день народження. Серед ста унікальних місць кожному знайдеться приємний серцю земний куточок.

Завдяки путівнику можна зануритися в тропічні коста-ріканські джунглі, помандрувати серед пухнастих хмар Непалу, пройтися під вітрилом, маневруючи між хорватськими кипарисовими островами, або розглянути зубчасті піки Скелястих гір. У барвистому виданні згадується найкращий час для заспокійливого споглядання квітів японської сакури, кумедних поїздок на лапландських оленях, захоплюючих досліджень давньолікійскіх архітектурних руїн. Варто лише відкрити розділ, присвячений місяцю, на який заплановано сезонну відпустку, щоб вибрати в книзі оптимальний варіант для відпочинку.

Natural Wonders of the World

Читачі отримають безцінний шанс візуально помандрувати по найбільшим природним об'єктам і потренуватися в англійській мові. Перетинаючи континенти, можна насолоджуватися захоплюючими дух пейзажами, представленими в пізнавальному англомовному гіді. Мальовничі фотографії доповнені тривимірними моделями місцевості, що дозволяють дізнатися, що приховує поверхня даної точки Землі.

Передмова натураліста Крістофера Пакхема розкриє двері, що ведуть на величні простори нашої планети. Книга покаже північноамериканські Скелясті гори, прибережну африканську пустелю Наміб, Великий Бар'єрний риф, колоритний ісландський водоспад Скоугафосс, велику річкову артерію Амазонку, безкраї антарктичні льодові поля. Візуальна краса природних див доповниться інформацією про присутній в досліджуваних місцях рослинний і тваринний світ.

Complete Wellness

Розвивальний англомовний посібник дозволяє всім бажаючим подбати про здоров'я кожної частинки власного тіла, одночасно практикуючись в іноземній мові. Поліпшити стан людського організму допоможуть 800 натуральних лікувальних засобів, що доступні для самостійного виготовлення. Зрозумілі інструкції роз'яснюють відновлюючі здібності рослин, терапевтичний ефект застосування ефірних масел і дієвість перевірених століттями трав'яних зборів.

Барвисто ілюстрована література дуже детально досліджує елементи будови людського організму. Пізнавальна книга розповість про фактори, що дозволяють незмінно підтримувати частини тіла здоровими і функціонуючими. На її сторінках пояснюється, якими інгредієнтами необхідно поповнити повсякденний раціон, щоб насолодитися чистою сяючою шкірою, збалансувати кишкову флору або збільшити рівень поступаючої енергії.

Visual Dictionary

Барвистий візуальний словник стане відмінним пізнавальним помічником і чудовим англомовним посібником. Книга, що містить тридцятитисячний набір слів і 6000 колоритних зображень, посприяє ефективному навчанню і зацікавить допитливих молодих дослідників. Докладні визначення дадуть відповіді на численні запитання учнів. Завдяки цій освітній літературі легко доповнити існуючі знання та провести практичне дослідження.

У великий асортимент тем візуального словника входять навколишній Всесвіт і наша рідна планета, тварини і рослини, доісторична Земля і географія, людське тіло і спорт. Також на допитливих учнів очікують відомості про музику, архітектуру, мистецтво, технології і науки. Посібник розповість, як функціонують плазмові телевізори, діють внутрішні процеси вулкана, працює колесо гоночного боліда.

The Story of Painting

Оригінальний англомовний посібник присвячений живопису, що тисячоліттями створювався обдарованими представниками людства. Барвисті репродукції доповнені відомостями і портретами, що розкривають велич славнозвісних художників минулого і сьогодення. Цікава книга відрізняється високоякісними ілюстраціями і поліграфією. На її сторінках відображено історію мистецтва малювання, що склалася впродовж 25000 років.

Пізнавальне видання розповість про захоплюючі теми: пігменти і фрески, лінійну перспективу, вплив фотографії, імпресіонізм, зародження сучасного мистецтва. Читачі познайомляться з первісними печерними малюнками і абстракціями XXI століття. У книзі аналізуються різні періоди живопису, розкривається техніка і секрети великих майстрів. Знання про особливе застосування фарб, розподілених по полотну щедрими мазками, дозволяє яскравіше сприймати знайомі або невідомі картини.

Scientists Who Changed History

Пізнавальний англомовний збірник представляє життєписи знаменитих вчених різних наукових напрямків. Наведені відомості дозволяють зрозуміти мотивацію і натхнення обдарованих дослідників, що змінили долю людства. Довідник містить елементи біографій, історії та аналізу дій, що демонструють діяльних чоловіків і жінок. Новаторські відкриття показують глибину інтелектуального таланту цих унікальних особистостей.

Практикуючись в англійській мові, читачі познайомляться з портретами знаменитих математиків, геологів, генетиків, фізиків, метеорологів і інших обдарованих персон. Барвисте видання розповість про найголовніші досягнення Галілея і Ейнштейна, да Вінчі і Дарвіна, Склодовської-Кюрі і Ліннея. Різнобарвні сторінки цікавого збірника повідають про самовідданість вчених, які ризикують здоров'ям заради майбутніх грандіозних відкриттів.

Wine Folly

Візуальний путівник, що занурює в світ вин, виявиться ідеальним подарунком для цінителів приємного алкоголю. Колоритний англомовний довідник розповість про види, міцність та сорти благородних напоїв, які виробляються різними регіонами планети. Цікаві відомості пояснюються інфографікою, схемами і картами для зручності допитливих особистостей. Завдяки такому пізнавальному підходу можна зорієнтуватися в будь-якому представленому асортименті спиртової продукції.

Оригінальне видання уточнить, яке саме вино з пропонованого переліку варто вживати — червоне, біле, Каберне або Мерло. Вивчаючи колоритні зображення, колекціонери-початківці з'ясують, як правильно здійснювати харчову дегустацію, щоб повноцінно відчути смаковий спектр напою, що зацікавив їх. Керуючись фактами з паперового гіда, вони зрозуміють, який вид вина краще підібрати для обіду або запропонувати друзям, що сидять затишною маленькою компанією.

The Science of Animals

Яскраве британське пізнавальне видання розповість про найрізноманітніших представників тваринного царства. Барвистий посібник заповнений мальовничими фотографіями, зробленими в рамках розвивального літературного проекту. Тренуючи англійську мову, читачі одночасно отримають можливість досліджувати ссавців, птахів, рептилій і морських мешканців. Візуальна енциклопедія сформована за типом музею природознавства.

Барвистий довідник розповість, які умови змушують живих створінь змінюватися, піддаючись еволюційному процесу, чому від місць проживання залежать форма і розмір істот, які властивості роблять унікальними махові пір'їни папуги або сенсорну антену молі. За допомогою колоритного видання читачі дізнаються, як тварини спілкуються, залучають шлюбних партнерів або захищають власні території.

Great Buildings

Пізнавальний англомовний збірник представляє 50 шедеврів різного архітектурного стилю. Яскравий британський посібник детально розповість про найбільш унікальні будівлі сучасності і минулого. Читачі матимуть змогу досліджувати стародавні піраміди і високотехнологічні хмарочоси. Будівлі піддаються візуальному аналізу. У творів монументального мистецтва відокремлюються дахи і стіни, демонструючи каркас приміщень і внутрішнє оформлення.

У паперовому гіді показані величні усипальниці Гізи, Шартрський католицький собор, Сіднейський оперний театр, іспанська філія музею Гуггенхейма. Читачі дізнаються, в чому полягає відмінність іонічних і доричних колон, як працює летючий контрфорс, чому деякі балкони здаються  такими, що парять в повітрі. Цікавий збірник повідає захоплюючі історії про меценатів, будівельників і проектувальників, причетних до створення шедеврів світової архітектури.

Коментарі
Коментарів поки що немає
Написати коментар
Ім'я *
Email
Залиште коментар*

Якщо Вам потрібна допомога у виборі, телефонуйте: (044) 599-05-22